Nyelv

Teljes rendelés:   0 FT
Részletes kosár

  

 

 

 

 

 Bűbáj

Bűbáj

6500 Ft

 

 

 
Örök szenvedély
15.000 Ft

 

 

Tündéri elegancia

Tündéri elegancia

6500 Ft

 

 

16 szálas fekete kocka doboz 
16 szálas fekete kocka doboz
17.000 Ft

 

20 szálas fehér henger doboz
21.000 Ft

 

Szeretni valakit valamiért

Szeretni valakit valamiért

22.000 Ft

Üzletünkben elfogadunk:

illetve
Westen Union fizetési lehetőség

 

Internetes rendelés esetén figyelmébe ajánljuk fizetési lehetőséget.

Partnereink

Partnereink:

 

Rendelés

Hogyan tudok virágot rendelni?

Látogasson el honlapunkra, vagy keresse fel kecskeméti üzletünket a Rákóczi út 8 szám alatt, ahol személyesen állunk rendelkezésére. Weboldalunkon regisztráció nélkül leadhatja rendelését, vagy böngészhet webshopunkban.
Miután megtalálta a megfelelő virágkompozíciót és/vagy ajándékot, rendszerünk automatikusan végig vezeti Önt a vásárláson, mely alapján megkapjuk a szükséges információkat a sikeres szállításhoz.
Telefonon vagy emailen keresztül is leadhatja rendelését, ám ennek legbiztonságosabb módja továbbra is a weboldalon követni az internetes rendelést.

1. fázis:
A kiválasztott kompozíció képe mellett a "Megveszem" feliratra kattint, majd a következőt fogja látni (kép)
Semmi tennivalója nincs, csak ellenőrizze, valóban ezt a csokrot rendelné, és kattintson a "Pénztár" feliratra.

2. fázis
Kérem adja meg a címzett adatait, majd kattintson a "Következő" ikonra.

3. fázis
Válassza ki, hogy milyen módon szeretne fizetni, majd kattintson a "Következő" ikonra. PayPal esetén leírás lentebb.

4. fázis

Amennyiben PayPal fizetést szeretne, a rendszer kiszámolja Önnek, hogy összesen mekkora értékben vásárolt. Kattintson a "Következő" feliratra.

5. fázis
Immár kiszámolásra került a teljes szolgáltatás, melyet jobb oldalon a táblázat alatt fog látni. A megjegyzés rovatba az üdvözlő kártya szövegét, vagy a szállítás időpontját kérjük feltüntetni.

Pipálja ki az "Általános feltételek elfogadása" rublikát, majd kattintson a " Megrendelés jóváhagyása" ikonra. A rendszer átirányítja Önt a fizetési oldalra.

A képen látható csokor hasonlítani fog a címzettnek kiküldött csokorhoz?

Természetesen! Amennyiben webshopunkból választ csokrot, ugyanolyan stílusban kötjük.

A képeken látott csokrok vázában vannak. Ezek hozzátartoznak a csokrokhoz?

A vázák illusztrációként szolgálnak. Amennyiben Ön igényelné a csokor mellé a vázát, kérem vegye fel a kapcsolatot üzletvezetőnkkel (Gudmonné Csikai Julianna: 0630/2655305) a vázák stílusa és ára után érdeklődve.

Tudok kísérő kártyát mellékelni a küldeményhez?
Természetesen! Webshopunkban kísérőkártyákat is talál, melyeket nem számlázunk. A rendelés utolsó fázisában, a Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a kiválasztott kártya számát és a bele írandó szöveget. 

Miért érdemes regisztrálnom az oldalra?
Amennyiben Ön regisztrált weboldalunkon, úgy korábbi megrendeléseit is nyomontudja követni, valamint új rendelés esetén nem kell fáradnia a címzett adatainak újbóli megadására, a rendszer automatikusan kitölti Ön helyett.

Kegyeleti díszek

Amennyiben Ön távollét miatt nem tud megjelenni egy temetésen, úgy rajtunk keresztül is kinyílváníthatja részvétét. Nincs más dolga, csak kövesse végig a rendszert úgy, ahogy a csokroknál már feltüntettük. A címzett adataihoz, kérem az elhunyt adatait megadni. Természetesen címnek elég feltüntetni, hogy melyik temetőben fog történni a búcsúztatás, a Megjegyzés rovatba, hogy hány órakkor.

Kecskeméten egyedül a Mi cégünk vállal géppel nyomtatott koszorú szalag készítését, melyek feliratának kiválasztásához segítséget nyújtunk a Szalagszövegek menüpontban. Ezt is a Megjegyzés rovatban kérnénk feltüntetni.

Szállítás

 

Hogyan történik a szállítás?

Céges teherautónk nap mint nap járja Kecskemét utcáit és a környező településeket rendeléseket kiszállítva. Az egyedi matricával ellátott autónkat könnyedén felismerheti.
Különleges esetekben előfordulhat, hogy a kiszállításhoz cégünk igénybeveszi Kecskemét némelyik személyszállító cégét is (taxi) .

Üzletünk lehetőséget kínál a megrendelés napján munkaidőben végrehajtani a kiszállítást. Ön is meghatározhatja ennek idejét. Pirosbetűs ünnepnapokon a kiszállítást nem tudjuk teljesíteni.  
Megrendelése leadásakor, kérjük adja meg a címzett telefonszámát, hogy szükség esetén eltudjuk érni otthontartózkodása időpontja érdekében.

Mi történik ha nem vették át a küldeményt?

Fontos tudni, a futárszolgálat egyszeri szállítást vállal! Amennyiben nem sikerül kézbesítenünk a csomagot/csokrot, futárunk értesítőt hagy virágüzletünk elérhetőségeivel, amelyeken felveheti a címzett a kapcsolatot ügyintézőnkkel és érdeklődhet küldeménye átvételéről.

Fizetési mód

Webshopunkban a PayPal fizetési módszert alkalmazzuk. Kérjük mielőtt véglegesíti megrendelését feltétlenül ellenőrizze, hogy helyesen adta meg bankkártya adatait. A fizetendő összeg a megrendelést követően azonnal levonásra kerül a megadott bankkártyához tartozó bankszámláról.

A kép alapján igyekszünk segítséget nyújtani Önnek:

A fizetés a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának  semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!